Back to Black Design

Hou jij van mystiek en kracht in je huis? Omarm dan de kleur zwart. Wanneer je voor de juiste materialen kiest, dan is het zeker niet somber en donker. Denk aan fluweel, aaibare vachtjes of mooie breisels. Combineer zwart met mooie houten accessoires, takken uit de natuur of loop eens binnen bij de bloemist voor prachtige bloesemtakken. Het voordeel van zwart is ook dat je meerdere stijlen met elkaar kunt combineren. Door een oude tafel zwart te maken en hem te plaatsen tegen een zwarte muur creëer je rust. Door ton-sur-ton toe te passen blijven je meubels wel onderscheidend. Hou je van industrieel, ook dat is heel goed mogelijk, denk aan een stoere industriële kast, dat oude houten kastje, een leren vlinderstoel en kleine tafeltjes van hout en ijzer. Natuurlijk wil je wel een speelse en luchtige sfeer. Denk er dan om dat je verschillende contouren met elkaar combineert. Ronde accessoires, robuuste houten objecten en stoere ijzeren vintage houden de sfeer levendig. (Moodboard: Pinterest)

Geef een reactie