Levering

Alle losse bestellingen worden verzonden met DPD/DHL. U kunt bij ons een track en trace code opvragen indien gewenst. Op de homepage van DPD/DHL kunt u uw zending dan controleren. Let op, u kunt alleen zien wat de status van het pakket is, u kunt niet zien hoe laat DPD/DHL komt. U kunt bij uw order aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen en dan houden wij daar rekening mee. We zullen het pakket dan ook op de door u gewenste dag laten afleveren.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw levering weer aan ons te terug te sturen. Retouren worden ontvangen op onze retourdepot in Nederland. Meer informatie over retourneren leest u bij retourneren.

Levertijd

Na ontvangst van uw betaling hanteert Luie Stoel een verwerkingstijd van 24 uur. Uw zending wordt dan de eerstvolgende werkdag naar uw adres verzonden en de geschatte levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen. Het kan door drukte bij de bezorger voorkomen dat de levering langer duurt.

Niet thuis

Bent u niet thuis, dan bewaart DPD/DHL uw pakket bij het dichtstbijzijnde depot. U hebt dan vijf dagen de tijd om het af te halen. Mocht u het pakket niet binnen vijf dagen hebben opgehaald, dan gaat uw zending retour. Voor een nieuwe levering dient u dan extra verzendkosten te betalen.


Klachten afhandeling

Iedere klacht ontvangen we graag met een bijgevoegde foto. Aan de hand van de foto dient duidelijk te worden wat de klacht is, en hoe wij deze kunnen verhelpen. Binnen 48 uur (op werkdagen) ontvangt u van ons een bericht met een voorstel om het product of een onderdeel te komen ruilen.

Alle service is geheel kosteloos. Het product dient goed te functioneren en wij als leverancier zijn verantwoordelijk voor het leveren van een degelijk product.

Garantie

U hebt standaard twee jaar garantie. Op elementaire onderdelen zoals stalen frames, krijgt u levenslang garantie. Een stalen framewerk mag niet bezwijken. Gebeurt dit toch, dan vervangen wij het frame ongeacht wanneer u de aankoop hebt gedaan.