Levering & Garantie

Levering per DPD

Alle losse bestellingen worden verzonden met DPD. U kunt bij ons een track en trace code opvragen indien gewenst. Op de homepage van DPD kunt u uw zending dan controleren. Let op, u kunt alleen zien wat de status van het pakket is, u kunt niet zien hoe laat DPD komt. U kunt bij uw order aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen en dan houden wij daar rekening mee. We zullen het pakket dan ook op de door u gewenste dag laten afleveren.

Levering

Na ontvangst van uw betaling hanteert Luie Stoel een verwerkingstijd van 24 uur. Uw zending wordt dan de eerstvolgende werkdag naar uw adres verzonden en de geschatte levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Niet thuis

Bent u niet thuis, dan bewaart DPD uw pakket bij het dichtstbijzijnde depot. U hebt dan vijf dagen de tijd om het af te halen. Mocht u het pakket niet binnen vijf dagen hebben opgehaald, dan gaat uw zending retour. Voor een nieuwe levering dient u dan extra verzendkosten te betalen.

Klachten

Iedere klacht ontvangen we graag met een bijgevoegde foto. Aan de hand van de foto dient duidelijk te worden wat de klacht is, en hoe wij deze kunnen verhelpen. Binnen 48 uur (op werkdagen) ontvangt u van ons een bericht met een voorstel om het product of een onderdeel te komen ruilen.

Alle service is geheel kosteloos. Het product dient goed te functioneren en wij als leverancier zijn verantwoordelijk voor het leveren van een degelijk product.

Retourneren

U mag uw product binnen 14 werkdagen vanaf de dag van ontvangst retourneren. U dient hier een reden voor op te geven. Let wel, het product dient origineel verpakt geretourneerd te worden. U mag defecte producten en of producten die niet overeenkomen met de door ons afgebeelde foto’s gratis retourneren. Deze producten worden dan voor u kosteloos omgeruild of u krijgt uw aankoopbedrag en de gemaakte retour kosten retour. De kosten voor het retourneren zonder een geldige reden zijn altijd voor de koper. Daarnaast worden de gemaakte kosten bij het verzenden van uw bestelling naar uw adres in mindering gebracht op uw aankoopbedrag. Uw restant aankoopbedrag wordt wel gecrediteerd en binnen 11 werkdagen teruggestort op uw rekening. U kunt dit teruglezen op de website van de Consumentenbond “wet koop op afstand”.

Wilt u retourneren omdat uw product is beschadigd? Ook dan gelden bovenstaande regels. Indien u schade hebt dient u de leverancier de mogelijkheid te bieden uw product te vervangen voor een deugdelijk product. Omruilen, zoals hierboven aangegeven, is altijd gratis.

Garantie

U hebt standaard twee jaar garantie. Op elementaire onderdelen zoals stalen frames, krijgt u levenslang garantie. Een stalen framewerk mag niet bezwijken. Gebeurt dit toch, dan vervangen wij het frame ongeacht wanneer u de aankoop hebt gedaan.