Veelgestelde Vragen

Heeft u een vraag over onze service, uw bestelling, verzending of retournering van uw product? Hieronder vindt u de meeste gestelde vragen. We hopen dat u hier het antwoord op uw vraag vindt. Zo niet, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Ontvang ik een bevestiging van mijn geplaatste bestelling?

Ja, je ontvangt per e-mail een bevestiging van je bestelling.

Kan ik mijn bestelling ook volgen?

Ja, het is mogelijk om je bestelling te volgen. Nadat je order is gepakt door ons verzendhuis ontvang je namelijk een Track & Trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen.

Hoe snel krijg ik mijn bestelling geleverd?

Voor bestellingen in de webshop geldt: op werkdagen voor 12.00 uur besteld, binnen 4 tot 8 werkdagen in huis.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen €15,95 indien je een bestelling binnen Nederland of Belgie thuis laat bezorgen. Bezorging in het buitenland is mogelijk.

Zijn de vermelde prijzen in- of exclusief BTW?

De prijzen die vermeld worden zijn inclusief BTW.

Kan ik een bestelling laten verzenden naar een buitenlands adres?

Het is mogelijk om een bestelling te laten bezorgen in het buitenland. Hiervoor dien je eerst contact op te nemen met de webshop.

Kan ik mijn aankoop op een ander adres dan mijn huisadres laten bezorgen?

Ja, dat is mogelijk. Tijdens de bestelprocedure kun je bij de optie ‘Thuisbezorgen’ meerdere afleveradressen aanmaken. De adressen die je aanmaakt blijven behouden, zodat je bij elk bezoek aan onze webshop weer kunt kiezen op welk adres je de bestelling wilt laten afleveren. Je kunt een bestelling overigens niet op een postbusadres laten leveren.

Is het mogelijk om zelf een datum te kiezen voor de bezorging van mijn artikel?

Nee, dit is niet mogelijk.

Ontvang ik een papieren factuur?

Alle orders en betalingen verlopen volledig digitaal, je zult je factuur dus ook via e-mail ontvangen.

Is het veilig om te betalen op de webshop?

Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Je herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webshop.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Wil je liever achteraf betalen, dat kan. Dit zijn de voorwaarden:
Voor deze betalingsconditie worden € 12,95 administratiekosten in rekening gebracht. Dit is exclusief € 15,95 verzendkosten. Maak van je bestelling een schermafdruk (let op: zorg dat alle velden met adresgegevens correct zijn ingevuld) en stuur deze als bijlage met een kopie van een geldig legitimatiebewijs naar order@luiestoel.com. Nadat je gegevens zijn gecontroleerd, worden de producten verstuurd en ontvang je een factuur die binnen 2 weken betaald dient te worden.

Kan ik mijn bestelling als ik deze al betaald heb, nog annuleren?

Wanneer uw bestelling nog niet is verzonden kan deze nog geannuleerd worden. Hiervoor kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen zodat we de zending meteen stop kunnen zetten en er geen onnodige kosten hoeven worden gemaakt.

Wanneer krijg ik mijn geld terug van geretourneerde producten?

In de meeste gevallen ontvang je binnen 11 dagen na retourneren je geld terug. In enkele gevallen kan het langer duren, maar je zult je geld uiterlijk binnen 30 dagen ontvangen.

Krijg ik de verzendkosten vergoed indien ik producten retourneer?

Je krijgt de verzendkosten alleen vergoed als je de volledige bestelling, dus alle producten, retourneert.

Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

Wij streven er naar het aankoopbedrag binnen 11 dagen na ontvangst van het retourpakket te crediteren.

Kan mijn retourzending ook worden opgehaald?

Nee, het is alleen mogelijk een bestelling te retourneren via de bezorgservice waarmee u het product hebt ontvangen. Is uw pakket bezorgt met een andere koerier bezorgt en weet u niet waar u de retourzending kunt aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Is het mogelijk om mijn product via jullie te laten repareren?

Nee, dit is niet mogelijk.

Staat uw vraag hier nog niet tussen? Misschien kunt u hier het antwoord op uw vraag vinden: