Over ons

Meubel specialist Luie Stoel is een meubelleverancier gevestigd in Nederland. De eigenaren achter Luie Stoel hebben jaren ervaring als leverancier van een breed kader aan meubelen. Ons doel is mooie moderne fauteuils leveren die geschikt zijn om lekker in weg te luieren. Het leveren van degelijke kwaliteit stoelen staat bij meubelspecialist Luie Stoel hoog in het vaandel en is prioriteit nummer 1. Daarnaast vinden we bij Luie Stoel dat het belangrijk is om vooral unieke en aparte fauteuils te leveren. U vindt bij ons dus altijd een unieke fauteuil!


Voorraad

Luie Stoel heeft voorraden in verschillende Europese landen zoals Ierland, Nederland en België en kan daarom vrij snel leveren. Vaak is uw product al binnen 24 uur geleverd. Een levering op een door u gewenste werkdag is daarbij ook geen probleem. Neem hiervoor contact met ons op!


Twee jaar garantie / levenslang garantie

Natuurlijk krijgt u naast een scherpe prijs eveneens twee jaar garantie op het product. Naast deze twee jaar garantie geven we op elementaire onderdelen als framewerken nog eens levenslange garantie. Knapt er een lasnaad van uw stoel of breekt er een schroef of ander onderdeel? Dan kunt u altijd bij ons aankloppen voor service. Zorg wel dat u altijd uw factuurnummer doorgeeft aan ons wanneer u hiervan gebruik wilt te maken.


Rechten en plichten

Hoewel de rechten en plichten van online shoppen per land kan verschillen, hanteren wij de rechten en plichten van Nederland. Voor de Nederlandse markt willen wij u verwijzen naar de Consumentenbond “wet koop op afstand”.

Thema’s zijn:
– U mag defecte producten en/of producten die niet overeenkomen met de door ons afgebeelde foto’s binnen 14 dagen na de koop gratis retourneren. Let wel, alleen in de originele verpakking. Deze producten worden dan kosteloos voor u omgeruild of u krijgt uw aankoopbedrag en de gemaakte retourkosten van ons terug.

– Mocht u een product willen retourneren zonder geldige reden, dan zijn de kosten voor het retourneren altijd voor u als koper. Daarnaast worden de gemaakte kosten bij het verzenden van uw bestelling naar uw adres in mindering gebracht op het terug te storten bedrag.


Communicatie

In iedere taal waarin wij verkopen, hebben wij iemand op de klantenservice. U kunt dus gewoon in het Nederlands met ons communiceren.


Heel veel plezier met winkelen! Voor vragen kunt u mailen naar order@luiestoel.com. U krijgt van ons binnen 24 uur reactie op uw vraag!

Bekijk hier onder meer informatie over Luie Stoel: