Over Ons

Meubelspecialist Luie Stoel is een meubelleverancier gevestigd in Nederland. De eigenaren van Luie Stoel hebben jaren ervaring als leverancier in een breed eskader aan meubelen, maar hebben nu voor het eerst een webshop opgezet dat gespecialiseerd is in fauteuils. Met als doel mooie moderne fauteuils te leveren die geschikt zijn om lekker in weg te luieren. Het leveren van degelijke kwaliteit stoelen staat bij meubelspecialist Luie Stoel hoog in het vaandel en is prioriteit nummer 1. Daarnaast vind Luie Stoel het belangrijk om fauteuils te leveren die uniek en apart zijn.

Voorraad

Luie Stoel heeft voorraden in verschillende Europese landen zoals Ierland, Nederland en België en kan daarom redelijk snel leveren. Vaak is het binnen vier dagen al geleverd. Een levering op een door u gewenste werkdag is vanzelfsprekend geen probleem.

Twee jaar garantie / levenslang garantie

Vanzelfsprekend krijgt u naast een scherpe prijs, eveneens twee jaar garantie op het product. Naast twee jaar garantie, geven we op elementaire onderdelen als framewerken levenslange garantie. Knapt een lasnaad van uw stoel of breekt er een vijzel, dan kunt u tot in eeuwigheid bij ons aankloppen voor service. Zorg wel dat u altijd uw factuurnummer doorgeeft aan ons wanneer u vraagt om service.

Rechten en plichten

Hoewel de rechten en plichten van online shoppen per land kan verschillen, hanteren wij de rechten en plichten van Nederland. Voor de Nederlandse markt willen wij u verwijzen naar de Consumentenbond “wet koop op afstand”.

Thema’s zijn:
– U mag defecte producten en of producten die niet overeenkomen met de door ons afgebeelde foto’s binnen 14 dagen na de koop gratis retourneren. Let wel, alleen in de originele verpakking. Deze producten worden dan voor u kosteloos omgeruild of u krijgt uw aankoopbedrag en de gemaakte retour kosten retour.

– Mocht u een product retourneren zonder geldige reden, dan zijn de kosten voor het retourneren altijd voor de koper. Daarnaast worden de gemaakte kosten bij het verzenden van uw bestelling naar uw adres in mindering gebracht op uw aankoopbedrag.

– Hebt u een klacht. Vanzelfsprekend ruilen wij uw product of onderdeel kosteloos om.

Communicatie

In iedere taal waarin wij verkopen, hebben wij iemand op de klantenservice. U kunt dus gewoon in het Nederlands met ons communiceren.

Heel veel plezier met winkelen. Voor vragen kunt u mailen naar order@luiestoel.com. U krijgt vanzelfsprekend binnen 36 uur reactie op uw vraag.