Eames EA119 montage

Allereerst willen we u bedanken voor uw vertrouwen in Luie Stoel door u nieuwe bureaustoel bij ons te bestellen! Natuurlijk wilt u snel van uw nieuwe bureaustoel genieten. Daarom helpen we u hier graag bij het monteren van uw Eames EA119 bureaustoel.

Wat wordt er geleverd?

Wanneer u uw pakket binnenkrijgt zult u de volgende onderdelen vinden. Deze onderdelen heeft u nodig voor het monteren van de stoel. Mist er een onderdeel? neem dan contact met ons op.

Montage wielen

Het monteren van de wielen is zeer eenvoudig. Alle 5 wielen kunnen zonder gereedschap in de poot worden gedrukt. Zorg wel dat ze ver genoeg in de poot zitten, zodat er niet nog een wiel ‘vastklikt’ als u er op gaat zitten.

Cilinder en poot

Het onderste deel kan compleet worden gemaakt door de cilinder (deel C) in de poot te bevestigen. Zorg ervoor dat deze stevig zit en diep genoeg in de poot wordt gedrukt.

Armleuning op de zitting bevestigen

Er zijn twee armleuningen meegeleverd. Kijk goed welke leuning op welke kant hoort. De bevestigingen kunnen richting de zitting worden geplaatst. De schroeven kunt u vervolgens gebruiken om de leuningen vanaf de binnenkant van de zitting vast te schroeven.

Zitting op de poot bevestigen

U kunt bij deze stap de cilinder van de poot in de zitting schuiven. Eventueel kunt u de stoel omdraaien zodat het plaatsen van de poot iets makkelijker gaat. Denk er hierbij wel om dat u een zachte ondergrond gebruikt zodat de stoel niet beschadigd.

Klaar! U kunt genieten van uw nieuwe Eames bureaustoel.

Hebt u toch nog hulp nodig bij het monteren van uw stoel, of mist u een onderdeel? Neem dan contact met onze klantenservice op. We helpen u graag verder.