Allereerst willen we u bedanken voor uw vertrouwen in Luie Stoel door u nieuwe Lobby chair bij ons te bestellen! Natuurlijk wilt u snel van uw nieuwe bureaustoel genieten. Daarom helpen we u hier graag bij het monteren van uw Eames ES104 Lobby Chair.

Wat wordt er geleverd?

Wanneer u uw pakket binnenkrijgt zult u de volgende onderdelen vinden. Deze onderdelen heeft u nodig voor het monteren van de stoel. Mist er een onderdeel? neem dan contact met ons op!

1. Montage van wielen
2. Cilinder op de basis plaatsen

Allereerst gaat u de wielen aan de poot monteren. Dit is vrij gemakkelijk, u heeft hier geen schroeven voor nodig. Slechts kracht om de wielen in de poot te drukken.

De tweede stap is net zo gemakkelijk. U heeft hier geen gereedschap of onderdelen nodig. Cilinder (C) kunt u ,met de smalle kant naar boven, in de poot plaatsen.

3. Armleuningen monteren

De kussens voor de zitting zijn al op het frame van de stoel geplaatst. De armleuningen kunt u vervolgens met de korte schroeven (G) in de armleuningen vastschroeven. Mocht dit lastig zijn, kunt u de stoel omkeren en met de armleuning ergens op laten steunen zodat u de schroeven makkelijker kunt vastdraaien.

4. Onderstel monteren

Met deze stap zet u het onderstel van de stoel op het frame. Hiervoor heeft u schroeven (H) nodig. Mocht het makkelijker zijn kunt u ook bij deze stap de stoel omdraaien om het monteren van de schroeven eenvoudiger te maken.

5 & 6. Samenvoegen

De laatste stap is het plaatsen van de stoel op de basis. Hier heeft u wederom geen gereedschap of onderdelen voor nodig. Gefeliciteerd! U kunt nu genieten van uw nieuwe Eames ES104 Lobby chair!

Heeft u na deze instructies nog vragen over het monteren van uw product? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen u graag!